"Oh gelukkig, jij drinkt ook wijn!"

 

 

Soms vind ik het lastig om te vertellen wat ik doe.
Dat ik vrouwen help met vermoeidheid en stress klachten en dat ik dat naar acupunctuur vooral met voeding doen. Misschien verzin ik het ter plekke en vul ik dus dingen voor andere mensen in. Maar ik heb toch ergens het idee dat mensen zich dan een soort van bekeken voelen.

 

 

“O, gelukkig, jij drinkt ook wijn”.
Om er maar eentje te noemen die ik een paar weken geleden hoorde. Of buurvrouwen die tussen neus en lippen door vertellen dat ze nu echt gezonder gaan eten. Ik vroeg niks, ik oordeel niet en ik vind er ook echt niks van.

 

En echt niet dus….
Als je weet wat ik doe, mag je altijd om advies vragen. Mag je altijd vragen hoe ik hier over denk. Maar doe ermee wat je wilt. Ik oordeel helemaal niet als jij iets eet waarover ik misschien een bepaalt oordeel heb. Wie ben ik dan om me met jou leven te bemoeien. Als ik jou ken via vrienden, of als je mijn vriendin bent, dan hebben wij een band die ergens anders over gaat dan wat ik professioneel doe.

 

 

 

Joh, ik doe het zelfs niet bij mijn eigen vent.
Als er weer 3 lege cola blikjes op de tafel bij de bak staan ‘s ochtends, dat vind ik niet interessant. Nee, echt niet. Hij weet wat ik van cola vindt, maar ik ben z’n moeder niet. Tja, dat hij ze niet zelf in de vuilnisbak gooit, want dat schijnt erg ingewikkeld te zijn. Kijk en DAAR heb ik wel een openbaar oordeel over, argggg……

 

 

Ik zorg heel goed voor mezelf
Ik ben heel gelukkig met hoe mijn leven eruit ziet. Ik heb een geweldige leuke vent (op dat opruimen van die blikjes dan na), een stel super leuke kids (de leuke dingen zijn veel meer aanwezig dan de stomme dingen), ik mag mensen helpen op een manier die ik heerlijk vind (en ik leer elke dag wel iets nieuws). En ik weet wanneer ik rust moet pakken en hoe ik het best mijn leven kan inrichten zodat ik het meeste eruit kan halen.

 

 

 

Ik weet welk eten goed bij mij past.
Maar ik zat een paar dagen geleden ook bij een “all you can eat” restaurant voor de verjaardag van mijn schoonvader. En ik heb 2 keer een (groot) toetje gehaald omdat ik het even niet kon laten. Dat is niet boeiend als ik daarna weer normaal ga eten. En ik voel me daar geen seconde schuldig over. 

 

 

 

Het is mijn missie
om vrouwen zoals jij te laten zien hoeveel er uit het leven te halen valt. Maar alleen als jij daar klaar voor bent. Ik denk dat als jij, ik zeg maar iets, 6 jaar geleden tegen mij gezegd had: “Linda ik weet wel iets om je te helpen.”  Dat ik je dan niet begrijpend aan had gekeken. Soms is het gewoon je tijd nog niet. Ik snap dat. En ik vind daar niks van, ik heb daar eerlijk geen oordeel over.

 

Dusssss,
Als je vindt dat ik doe zoals JP hier in deze video aan het doen is, roep me dan even tot de orde. Ik wordt heel enthousiast van voeding. En het laatste waar ik mee geassocieerd wil worden is als een soort fanatieke verkoper de haar spullen kwijt wil.

 

 

 

Wil jij ook beter voor jezelf zorgen. Weten hoe je je gezondheid opbouwt, meer energie krijgt en je niet meer zo druk maken als je een keertje dingen eet waarvan je weet dat het eigenlijk niet zo'n goed idee is?

 

Neem dan even contact op!

 

Liefs,

Linda

Reactie schrijven

Commentaren: 0